Ugglorna är vakna på natten.

Det är inte lätt att vara nattarbetare, kollade precis in facebook och såg att en arbetskamrat var arg för att grannen städar garaget när hon ska sova. Hur många gånger har man inte känt så? Som när grannen spikar bräder, klípper gräs eller låter ungarna leka utomhus på min sovtid. Nattarbetare är diskriminerade vi är som ugglorna ute och flaxar på natten och sover på dagen och ingen tar någon hänsyn till oss. Exempelvis så finns det inte AfterWork för nattarbetare vilekt är en av de största diskrimineringarna, hur många gånger efter jobbet skulle man inte svänga in på puben om den bara var öppen. Men vi som är vakna när andra sover vi får också anpassa oss och acceptera att ingen räknar med oss.
kanske är det därför nattarbetare är sjukare och mår sämre än andra människor, för att vi försöka hänga med i samhällspulsen torts att vi egentligen borde ligga många fler timmar i sängen med pyjamas och rullgardinen nerdragen.

Så gör jag det igen,

Nu så, dags att börja blogga igen och vad passar bättre än en mulen, grå dag när livet känns sådär.
Jag är Ejk och ibland så gör det ont. Jag är Skånetösen som hamnade i Norrland på grund av kärleken, som är fast i Norrland på grund av ett hus. Som dock älskar att bo här, förrutom under den långa vintern som varar 2/3
av året.
Jag arbetar som sjuksköterska på heltid, jsut nu pluggar jag också heltid till distriktssköterska, för tillfället fungerar kombinationen men gör den inte det så blir det väl inte så att jag slutar på mitt jobb.
Just nu håller jag på att vinna en budgivning på tradera, för-b den som vågar sig lägga något mer bud nu, saken är min, bara min.





Flickan på bilden är jag när jag är busig och okammad i håret.



hits