Enligt Aftonbladet: CAROLAS LÅT ÄR SKRÄP

Så här är det i Sverige, antingen älskar man Carola eller hatar man henne. Jag är uppväxt i en familj där man i maj 1991 hejade på Frankrike och White and black blues i stället för vår egen stolthet. Mamma var så arg att hon kastade en blomkruka mot teven. Schlagern miste sin glans efter dett för min del i alla fall.
I vilket fall som i morgon är schlagercirkusen över för i år och eftersom man röstar på låten och inget annat så kommer ju definitvt BWO eller Kikki Danielsson att vinna eller hur?
Nä ..trodde inte det heller.
Det är rätt skrämmande att löpet på aftoonbladet i dag meddelar att carolas seger hotas av SVT. de tänker nämligen upplsa jurygrupperna om att de måste lyssna på låten. Nej men oj, ska det vara ett sätt för aftonbladet att säga att Carolas låt faktiskt inte är något att ha eller?
Kanske är jag naiv men visst vet väl alla att det egentligen handlar om låten, som i och för sig måste framföras av någon.
heja Jurygrupperna gör som förra året, rösta fram en bra låt som inte kommer att slå i Europa. Carola är faktiskt inte en så dum kandidat i det fallet.

jaha..så gick det som det gick

Igår ringde jag äntligen till Mamma och talade om att vi ska flytta till Sundsvall och hon verkade inte bry sig.
ja, det är ju långt i väg " var typ det enda hon sa: jaja så går det när man går omkring och gruvar sig för saker och ting i onödan.

Jag har blivit speltokig, typ spelar på unibet och redan spalt bort tvåhundra spänn..fast jag har vunnit lite också..men inte så mycket!
puss och kram

¨sjuk...men det är rätt åt mig

har legat sjuksedan igår, hatar känslan av att vara helt täppt i huvudet, allt jag gör går i slowmotion.
Idag måste jag dessutom göra det! Idag måste jag ringa till föräldrarna och tala om att Fredrik och jag ska flytta till Sundsvall vilket alla utom dem vet.
Jag är världens sämsta och elakaste dotter.
Puss och kram

innebandy..

Vårt internet har legat nere, min man var i stort sett i upplödsningstillstånd. Har väl inte riktigt insett hur mycket nätet betyder för honom. Borde jag bli rädd nu/sotis att han ska lämna mig för någon med 8Mb uppkoppling?
På jobbet spelar vi Innebandy en gång i veckan, vi ska vara med i en cup inom landstinget. vissa tror att våra chanser inte är så stora, jag tror nog vi har en viss chans. Vi har i alla fall ett bra flyt i spelet och två doktorer som är med. På andra avdelningar har doktorerna bildat eget lag. JAg vill att vi ska vinna!
Heja änglar och demoner. Det är så vi heter eftersom vi är dödsavdelningen.

allt fixar sig

För en vecka sedan kändese allt botten, vi ska flytta till Sundsvall i vår och vi hade varken fått lägenhet eller jobb. I går skålade vi i vin, för gissa vad???
Jo jag har fått jobb och igår kom kontraktet på vår nya lägenhet. Någon som är avis...snacka om att vi får en gång skull har lite flyt. I går hade vi dessutom första besiktningen på denna lägenheten och fick godkänt, nu gäller det bara att hålla i välordningen vi har just nu.  I onsdags bölade jag på innebandyn för att allt var så pestigt i dag ska jag ta med mig hemmagjord fika till jobbet för att fira lite i det tysta. Jag menar de är ju inte så glada! Snälla EJK ska lämna dem precis innan sommaren, ingen är som jag och hallelulja snart har jag vingar också!
Nu får jag nog titta till kakan i ugnen innan den flyter över kanten och förstör spisen.
PUSS och Kram


Om att ha ett vackert hår...

I går var jag och klippte mig, på ett nytt ställe igen. Har absolut inte hittat någon frissa i Kalmar som passar mig. först var jag hos en brud som inte hade några kunder alls, varför förstod jag först efteråt när mitt hår såg helt vansinningt ut. Sedan var jag på ett väldigt "inne ställe" och de var bra, men min ekonomi tillåter inga fler sådana utsvävningar så nästa frisörbesök blev hos en lågprissnubbe som klippte av allt mitt hår.
Nå igår hittade min man detta ställe och jag gick dit, det var dropin och jag fick tid med en gång. Att få håret tvättat är det bästa jag vet!! Det är helt fantastiskt när någon tar i hårbotten, jag blir alldeles lyrisk. Mitt hår är väldigt tjockt och jag tycker att det är lite tungt ibland, jag vet att många avundas mitt tjocka vackra hår, men att ha en hel frisörsalong stående runt en "ahhande" och "ohhande" är nästan för mycket. Så märkvärdigt är det inte och jag är hardly den enda i sverige som har tjockt hår.
Jag får aldrig någon personlig kontakt med mina frisörer oftast säger jag bara hur jag vill ha det så sedan får de jobba i tystnad, jag hatar allt ytligt småprat med någon jag inte känner. Man kan liksom inte förklara på en mening vad man jobbar med och vänta sig att någon ska förstå och jag har ingen lust att berätta för min frisör att jag och min man älskade med varandra i söndags kväll...och att det var fantastiskt så därför sitter jag tyst och säger bara att allt är bra eller att de ska ta av lite mer här elelr där.
Men kontentan av klippningen blev faktiskt att jag blev snygg, jag har fått blont hår och snedlugg och nu ska jag gå dit igen innan vi flyttar härifrån.

hits