money for nothing

Depp...
Idag raserades min lilla bild av mig själv och min man som ekonomer.
Hur dum får man vara????
Nåja tack vare snälla svärförälrar och bufferat så löser det sig och i slutändan kommer vi att få bättre månadsomkostnader men just nu..just nu känns det trist.

du är värd att dö för, men mot gummi glas och metall betyder ett mirakel inget alls

Bloggar jag måste läsa varje dag:

Fyra gryn - en helt fantasisk blogg om kärleken till barnen

Felicitass - en gammal klasskompis väg genom livet...

Fotbollsfrun- görande och verkan i Kalmar...

Blondinbella- vad ska man säga, det är så dråpligt att jag måste uppdatera mig om vad en fjortis pysslar med men dock, jag förfasas över mycket (t.ex att hon dricker sprit, vem langar till henne liksom) men samtidigt kan jag inte annat än beundra hennes Go, önskar jag varit så framåt vid 17års ålder.

Min vrå av världen.-..

jag surfar mig igenom bloggvärlden och inser hur ointressant min egen hörna är men en uppdatering kankse jag ska bjuda på då denna sommar som varit ganska galen nu börjar coola ner lite.

Förra veckan fjällvandrade f och jag till Blåhammaren, eller nåja vi kom lite mer än halvvägs innan undertecknad vrickade foten. tog mig alltså sedan 7,5 km tillbaks med två gånger stukad fot som fortfarande värker så mycekt att jag inte kan cykla. Så då fick vi i alla fall en fin sommardag i Åre efter den dröpliga histroien. bland annat kikade vi på Tännforsen vilket jag kan rekommendera skarpt! Så fantastisk naturen är och så liten man känner sig.

Vi har även byggt om vår altan/balkong vilket tar tid men nu blörjar den bli riktigt fin, jag har målat och F med hjälp av pappa sin har snickrat.

I går beställde vi resa till Turkiet, jag längtar! Vill så gärna komma till solen och värmen igen, 1 hel veckas sol, bad, god mat och kultur är vad som väntar oss.
Min semester är på lördag bara två veckor bort! OJ Oj Oj vad när a det är, nu är det min tur att vara ledig, som bara jag kan.

when you are down, you are blue

Vi gjorde igår som så många andra.
Valde en resa tll Turkiet, åh jag längtar kan liksom inte vara här i kylan. Kan inte fatta hur 30grader och sol förvandlas till 15grader och isvindar.
Därför deppar jag.

hits