Back on track???

MATINTAG: Frukost, omelett och magert bacon, grapefrukt.
Lunch: grillad lax och grönsaker, grapefrukt
Middag: Skinkwok med morötter och sparris, grapefrukt

Motion: snöskottning och promenad

gjort idag: Sovit (har jobbat i natt) tvättat, diskat och skottat snö, skrivet mail till chefen.

I morgon blir det morgonspinning och sedan scrapbooking med svägerskan.¨

Jo då jag habörjat med ny diet, ska försöka gå över på Annaica Dahlqvist diet så småningaom men nu har jag börjat med en koldydratsfattig diet som jag fick tips om från arbetskamrat. Har redan börjat känna mig lättare och piggare och det är så skönt.


F börjar äntlgien friskna till min ni ska tro att han varit sjuk stackaren.


Kan jag bära upp Charlottes byst?

" empty room, empty heart, since you been gone"

Röstade såklart på Sanna Nielsen igårdagens melodifestival, vad annars?
Hon var bäst, ahde bäst låt och bäst framförande och det säger inte jag för att jag råkade befinna mig i närheten av Bromölla eller så. Inte heller  för att vi åt Sannabakelser till fikat på kvällen eller något sådant. Utan rakt och enkelt, hon levererade och gjorde det snyggt.
Synd bara att Charlotte Perelli också levererade alldeles för snyggt, tyvärr jag gillar inte kåten, jag ahr känslan av att antigen kommer den att gå hem i europa eller så gör den det definitivt inte. Jag menar varför ska sunda Sverige skicka ett tillgjort benrangel med Barbieutseende (nej min svartsjuka talar inte, jag vill inte ha Charlottes kropp, möjligen hennes byst vilket jag skulle kunna bära upp betydligt bättre än hon.)

Tävlingen där du har allt att vinna

"i am not scared of dying I just do not want to. "

Jag tänker börja med något nytt på bloggen, en liten tävling varje dag.
Jag skriver en strof från en låttext, den som först kommenterar vilken låttext det är vinner.
Vinsten består i att jag läser din blogg och kommenterar den här på bloggen + att du om du vill får ge mig ett ämne att skriva om (dock tänker jag bara skriva om det jag själv har åsikter om)


Kent spelar i idrottshallen samtidigt som schlagern är...men på lördag tänker jag inte överge schlager idiotin för deras skull


"stockholm vaknar långsamt och jag är full igen"

Nu har föräldrarna upptäckt fördelen med en laptop, tänk att man kan slå upp adresser på Eniro och få en vägbeskrvning.
Vi ska åka till en jaktaffär....
Älsklingen hade ramlat i backen, min allra underbaraste, du får inte skada dig när jag är borta.
Vi ska åka till Kristianstad (den stora staden) och handla och jag ska leta hobbymaterial, har blivit helt såld på den här scraapbookingide´n nu. Men jag vet inte om jag klarar mig lika bra själv, utan hjälp från svägerskan.

I morgon är det melodifestivalen, som ni säkert kan gissa är Kristianstadsbladet fullt av glädjeyra, två flickor från deras område tävlar mot varandra i finalen, plus att en skånetjej till är med i finalen, kan det bli bättre`???

Självklart håller vi alla på Sanna. (eller nej, verkligen inte, Sanna Nielsen gör visserligen sin bästa låt någonsin men jag måste nog ändå sätta mitt hopp till Amy Diamond, så liten och så säker)
Men mest av allt hoppas nog de flesta att Christer vinner, visst vore det coolt och pinsamt för oss schlagersvenskar.

Vy från Luftslottet

Tog igår tåget ner till Skåne, lång resa, var desutom trött eftersom jag jobbat på natten.
Sov i alla fall ett apr timmar på tåget vilket inte var så skönt för min lilla svaga nacke
.
Men nu är jag i skåne i alla fall och här är det vår. krokusarna blommar, påskliljorna håller på att slå ut, det är fem grader varmt. Underbart! Jag inser att jag hela vintern längtat som en galning efter våren.

Har tagit en promenad i dag, annars mest bara tagit det lugnt. Håller att läsa Luftslottet som sprängdes" vilket är sista delen i serien om Lisbeth Salander. Trist att det inte finns fler delar, böcker´na är ruggigt bra. Men jag håller inte med om att Stieg LArsson är en lysande författare, snarare skriver han ganska mänskligt och kortfattat. Inga djupare tankar här egentligen hos personerna han berättar om och jag tycker faktiskt att "hjälten" Blomqvist är en överdrivet sexintresserad och ganska trög person. (jag hoppas verkligen inte att författaren ser honom som sitt alter ego eller sin drömkaraktär det måste finnas högre mål att sträva efter än att många kvinnor vill ligga med en.

Jag tog med mig underbara lilla laptopen hit till skåne, nu sitter jag alltså och tittar ut över grannarnas gräsmatta och skriver på min dator. En dator innanför dessa väggar, det är nästan att häda.


Hej hopp

Undrar ni var jag är?
jag har dragit mig undan och väntar ut min förkylning, hatar att vara förkyld, snörvlig och eländig.
I morgon åker jag till Skåne.

Tillbax på ruta 1

F är sjuk igen, Suck
I söndags sa han att "det känns som om mitt ljus blåsts ut" Då kände jag mig lite rädd. Min älskade, älskade inte känne du väl dig döende.
i dag är han dock pigg igen men nu är det jag som hänger med huvudet. Feber och ryggvärk.
Jag skottade iofs snö igår och det känns väl litegrann men tyvärr är det nog förkylningen som satt sig där igen.
 Nästa vecka bär det av till skåneland och sedan till Trollhättan, det ska bli skoj och få träffa systeryster.


hits