its a sad sad situation

Oj oj nu har det hänt saker.
Ny bil står på uppfarten hemma hos oss, vi fick ett erbjudande vi inte kunde motstå och är nu lyckliga ägare till en Ford.
Altanens staket artar sig, jag och F har målat tills xlar och händer värkt men fint blir det.
På måndag åker vi till Åre, det ska bli en kort fjälltur hade vi tänkt hoppas vädret håller i sig.
Är just nu på jobbet för mastodontpass, började 15.30 cyklar förhoppningsvis hem i morgon kl. 07.15 för att komma tillbaka 15.30 igen. Huvva känner redan nu hur trött jag är och hur synd om mig det är.

frikort...born to run...

Ett frikort är en kändis som man får ligga med utan att ens partner får bli sur/arg eller lämna en.
Vi diskuterade det med några kompisar för ett atg sedan och det visade sig att de flesta helt säkert visste vilken person som var deras frikort.
F har prinsessan Madeleine han påstår sig veta att mitt frikort är Alexander Skarsgård. va???
Jo jag var helt galen i denna stiliga man tidigare men nu, nej tack nej tack.

Skulle dock vilja säga att jag vill lämna kortet blankt så länge, återkommer om mitt frikort.

Somliga går i trasiga skor...

en födelsedagshelg blev det för mig.
F gjorde tre rättersmeny i lördagskväll, fick vitlökstoast, pepparbiff med pommes barbeque (supergoda potatisar) och sallad.
Till efterrätt grillade han banan och så åt vi glass till.
Så gott och mysigt, älskar min fina man som i tre nätter legat gruvat sig för vad han skulle göra.

like your daddy done..

Besöket av föräldrarna var kort men innehållsrikt.
Det är lättroade och ägnade sig själva åt lite sigthseeing medan jag sov på förmiddagarna, sedan blev det umgänge två dagar här för hela slanten.
Igår käkade vi hemlagad pizza och jordgubbar med glass innan de for igen. Nu åker de ner mot Skånes vidder och lite avis är jag allt. trots att jag älskar skogar berg och midnattssol, mer än man kan ana.

Just nu längtar jag hem, haft en lugn natt, just nu avslutat skrivandet och packat ihop väskan, väntar på hemresan.
Ikväll ska F bjuda mig på middag, antingen blir det hemlagat eller restaurang. jag hoppas på hemlagat, det var roligt att smygkolla honom igår när han planerade menyn som verkade avancerad.
Allt om mat är en hemsida för alla även  min man.

happy Birthday

Mina föräldrar här här, de överraskade med blixtvisit lagom till min födelsedag.

tramps like us, baby we were born to run

Sammanfattning av helgen.
Helgen började med att jag kom hem från jobbet, dödstrött och vi satte oss i gamla skrutten. F körde hela vägen ner till Göteborg, vi stannade bara för att äta och ge bilen mat. Inga större incidenter egeltigen förutom att
"vindrutetorkarna lade av, men vem behöver dem en varm sommardag (ha ha ha)
På kartan såg det superlätt ut att hitta till där vi skulle bo, Nå så lätt var det inte, Snälla K fick guida oss genom Göteborgsdjungeln men till slut var vi framme och möttes upp av J och K som vi skulle bo oss.

Vi tog det ganska lugnt på fredagskvällen, var ute och åt och drack lite vin. Somnade törtta vid 1 tiden och vaknade inte förrän ganska sent nästa morgon.
Efter frukost ägnade vi oss åt att turista gåöteborg, det blev Paddantur, lunch vid älven och utflykt till utkiken i "läppstiftet".
Det var varmt hela dagen, solen sken och både K och jag blev nog rätt röda, speciellt jag brände mig så fint så.
F, med pigmenten, ser ju redan ut som en sydeurope i huden, han är så brun så brun utom på magen men det får ju ingen mer än jag se.

På kvällen åkte vi in till stan tillsammans med tusen andra men vi hittade till slut ett litet bord på trädgården där vi också mötte upp lillasyster med pojkvän och kompis. Det blev lite dryck där innan vi tågade till Ullevi.
K och J tänkte ev. köpa biljetter men de lät bli tills slut och vi andra gick in på arenan.
Så otroligt fantastiskt , hur mycket folk som helst, men ändå lyckades jag stöta ihop med en som jag faktiskt känner, som blev helt chockad och frågade vad jag gjorde där.
När det gäller konsetrten, man ska ha varit där för att förstå, det var magiskt och stort.

Söndagen åt vi frukost och tog sedan en lång promenad som avsutades med glass. Vi styrde bilen hemåt kring 14 och då regnade det och gissa vad man bör ha då..ja just det vindrutetorkare. Men F som är så duktigt lyckades se någorlunda och styrde bilen genom Sverige, uppåt Örebro slutade det regna och som tur var regnade det inte mer sen.
Vi tog oss hem sakta, lyckligt och säkert.


Everybody´s got a hungry heart



Jag var här..jag var där jag var där..
Nu när det är över känns det tomt och sorgligt men också är jag fylld av en upprymd känsla vi var faktiskt där vi stod där och såg Springsteen och bandet på riktigt. Den här låten "Hungry heart" var den första som drog igång publiken på riktigt. Helt udnerbart att stå med 58000 andra och höra dem sjunga som en enda stark röst.

jag ser dig och jag vet att du är rädd---

Grr...
Så går det när man handlar biljetter på svarta börsen, vad hade man så bråttom för?
Iofs, sitta brevid scenen, ser man något då?
Lugnare än lugnt här på jobbet, man kan tro att vi ofta har lugnt eftersom jag lyckas uppdatera bloggandet varje natt men så här lugnt har vi det inte ofta har man att göra minst ett ärende i timmen. Idag ahr jag varit runt och letat jobb, ingen vill ha mig, det är varmt och otrevligt dålig luft här på hsuet så alla sover med fläktar igång och öppna fönster. De som arbetar fläktar sig och torkar svetten ur pannan och själv funderar jag på om det är ok att sätta sig på taket en stund med telefonen på förståss i väntan på jobb.

min nedräkning börjar nu...

En natt kvar tills resan. Längtar efter att komma bort. Känner mig grinig och otrevlig.
Ja, precis vad jag är grinig.

jag håller dig vid liv...

Vem ska stå här på Lördag?
Dock har jag betalt mycket mer per låt, men det ska vi inte tala så högt om. Det är dock en engångsgrej något som F och jag pratat om sedan vi träffades och nu äntligen ska få göra!
Hurra!
Bruce Springsteen har funnits i hela mitt liv, varit med. Mamma köpte alla skivor och lyssnade på och ibland såg man han på TV och jo han var nog rätt gammal i sin bransch redan då.
Jag gillar musiken ganska bra, det är inte min favorit , absolut inte men det är musik jag lyssnar på och njuter av, musik som jag kan göra allt möjligt till som städa, andas, springa...

Jag såg en film...en framtidsvision

September 2007 hänga-tvätt- ute -säsongen är över. Plockar ner alla tvättklämmor och lägger dem i en påse. placerar påsen på ett bra ställe där jag vet att jag hittar dem.

Juli 2008 Äntligen kan man hänga ut tvätten och få den torr på några timmar, fyller korgen och bär ut. Men vänta var är tvättklämmorna? vänder upp och ner på huset i jakt på mitt " bra" ställe där jag garanterat skulle hittar dem.

Hittar inte tvättklämmorna, får hänga tvätten utan. Vilket går ganska bra förutom två gräsiga strumpor och en klänning som får gräsfläck.

September 2008 (anteckning till mig själv) Lägg tvättklämmor på ett ställe där du garanterat hittar dem, gärna väl synligt i badrummet eller på nattduksbordet.

Du är som jag när du dansar

You Are Disco Dancing
You are very energetic and lively. You could dance all night.
Fun loving and social, you like dancing best when everyone in the room is dancing.

You love to dance to anything, and it's hard to stop once you start.
You love dancing in a crowd. And no matter how big the crowd, all eyes are usually on you.
What Dance Are You?

Låt mig gå i bitar...

Tillåt mig vara nöjd, klippte gräset idag. Gräsklipparen morrade och suckade, la av med jämna mellanrum men jag gjorde det. Klippte och klippte tills det var klart.
Vi har varit lite gräslata, eller rättare sagt ingen sol bara regn gör gräs högt.
Pessimisten jag bor ihop med sade dock att " snart får du klippa igen, nu när du ahr klippt det" Jo tack jag vet!
I morgon ska jag åka på plantagen och köpa ogräskorg, plantor och gräsfrön.
'
Tror ni man vågar bada i utomhuspoolen i morgon, jag längtar efter en simtur och alla innebad är stängda.
Jo jag ska nog våga ta mig ett dopp faktiskt.
Eftersom ajg bara cyklar, promenerar och styrketränar i källaren nu på somamren skulle jag behöva en dos riktig träning.
Möt mig i poolen i morgon alltså, hur många griniga längder det ska bli ska vi dock tala tyst om.

Det får i alla fall bli turkiet som resa iår, jag kikar på lite alternat och fastnar för Alanya. Hoppas, hoppas att det är bra där vi behöver så väl komma bort och bara vara lite.
För mycket ´jobb just nu och semester för min del ligger ju 7 vekcor bort.


hits